Alcohols Alcohols

Alcohols

 

Dos poetes uneixen forces per donar vida a un espectacle sobre l’alcohol i la poesia.

 

Recreant un ambient de reunió d’alcohòlics anònims, i col·locant una curiosa “barra lliure” al centre de la rotllana, els dos poetes portaran als espectadors a considerar l’alcohol des de perspectives molt diferents, a través tant de talls d’humor com d’elegies i fragments sobre la drogodependència. Un recital de poesia amb un format molt diferent, amb material poètic tant dels dos artistes que duen a terme l’espectacle (Martí Sales i Núria Martínez-Vernis) com d’altres poetes, com Rabelais, Vinyoli o Salvador Renobell, per posar alguns exemples.

 

Martí Sales (Barcelona, 1979) és traductor, músic i poeta, autor de llibres generacionals com Dies feliços a la presó, Principi d’incertesa o La cremallera, acabat de publicar, i de discos que han marcat una època amb la seva banda Els Surfing Sirles.

Núria Martínez Vernis (Barcelona, 1976) és de les poetes més originals i punyents gràcies a obres com Deix on dir o Quantes mentides fan una sola veritat.

A càrrec de: Martí Sales i Núria Martínez Vernis
Necessitats tècniques: Lloc necessàriament interior, 1 cordill, 1 obridor de cerveses, 1 cossi o galleda amb una trentena de cerveses fresques dins. Opcional depenent de les característiques de l’espai: 2 micròfons inhalàmbrics.
Públic: Adult
Participants: 50 màxim
Durada: 50 minuts, aproximadament

 

Descarregar fitxa en PDF

Category

ACTIVITATS, Espectacles literaris