Any de les biblioteques Any de les biblioteques Olot Any de les biblioteques Sallent Any de les biblioteques Valls Any de les biblioteques Les Borges Blanques

Any de les Biblioteques

 

Disseny i coordinació dels actes de celebració de l’Any de les Biblioteques a les 4 biblioteques pioneres. Encàrrec del Servei de Biblioteques de Catalunya.

 

Celebració de l’Any de les Biblioteques, coincidint amb el primer centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya. Des de Tramoia vam portar la coordinació de les activitats de commemoració de l’Any de les Biblioteques a les quatre poblacions amb biblioteques pioneres: Olot, Sallent, Valls i Les Borges Blanques. La creació de la Xarxa de Biblioteques és un dels projectes més emblemàtics de la Mancomunitat, que expressa, al mateix temps, un dels signes d’identitat de Catalunya: la consideració de la cultura com un element clau per al desenvolupament del país. Les 4 primeres biblioteques, 100 anys després. Quatre grans actes a les quatre primeres biblioteques populars repartits a cada estació de l’any.

 

Category

Gestió de projectes, Serveis Culturals