Josep Pedrals i Orchestra Fireluche

Josep Pedrals i Orchestra Fireluche

Josep Pedrlals, l’Orchestra Fireluche i un univers de sons i mots propi.

 

El joc de malabars que Josep Pedrals practica amb la sonoritat i la fisicitat dels versos i la paraula, es posen en diàleg en aquest espectacle amb el viatge sonor que proposen l’Orchestra Fireluche. A partir de l’experimentació i el joc, Pedrals i l’Orchestra Fireluche conviden a l’audiència a entrar al seu univers únic, replè de poesia i música. Un viatge que no deixarà indiferent a ningú.

 

El recital es presenta en dues variants: espectacle poètic per a públic adult o espectacle familiar a partir del Poema de la Vaca.

 

Josep Pedrals es dedica des de 1997 a dur la poesia als escenaris, treballant sobretot la sonoritat i la fisicitat del vers.Ha actuat per Europa (Espanya, França, Itàlia, Bèlgica, Alemanya, Portugal, Sèrbia, Croàcia…), Àsia (Japó) i Amèrica (EUA, Mèxic, Brasil, Nicaragua, Guatemala…), comptant els recitals per milers, en tot tipus de festivals i cicles.

Ha estat premiat en diversos concursos de recitació, entre els quals l’internacional d’Osaka (2009) i Premi Ciutat de Barcelona (2018)

 

L’Orchestra Fireluche és un peculiar i inquiet grup de música instrumental de la Cellera de Ter (Girona) que des del 2002 treballa amb instruments de joguina, reciclats, curiosos, inversemblants, clàssics i propis de cultures d’arreu del món.

 

A càrrec de: Josep Pedrals i l’Orchestra Fireluche
Necessitats tècniques: Interior o exterior. Equip de veus amb 4 micròfons.
Públic: Adult o Infantil segons el recital
Participants: sense límit
Durada: 60 minuts, aproximadament

Preu: 850 € + IVA

Descarregar fitxa en PDF

 

Category

ACTIVITATS, Espectacles literaris