Tallers diversos de Milimbo Milimbo tallers

Tallers diversos de Milimbo

 

Milimbo és un estudi taller que va néixer l’any 2007, format per Juanjo G. Oller i Trinitat Olcina, amb la intenció fonamental de treballar les possibles maneres d’explicar les coses, explorant en la narració i en el llibre com a objecte, unes vegades escrivint històries, d’altres il·lustrant-les, i d’altres a través del joc en els diversos tallers que organitzen. Aquí us presentem tots els tallers que ofereixen:

 

TALLERS SOBRE LLIBRES

1. Plec
2. Jugant a fer llibres: Normalment aquest taller es fa en diverses sessions matí i tarda.
3. Llibres silenciosos
4. 1, 2, 3 conta-m’ho al revés

 

TALLERS JOCS

1. Geografia del conte
2. Joguines de cartró
3. Phylum Fantasticum
4. Solcant les ombres. Aquest taller es pot fer en dues modalitats:

  • Opció 1: construcció de les titelles i experimentació amb les ombres
  • Opció 2: construcció de titelles + experimentació amb la llum + muntatge de representació teatral

5. Bloc City

 

JOCS DE GRAN FORMAT

1. Construeix la teva història (inclou la dinamització del taller, la producció de les peces, l’enviament, les despeses de transport i les dietes)
2. Cucut i amagar (inclou la dinamització del taller, la producció de les peces, l’enviament, les despeses de transport i les dietes)
3. Les sendes dels contes (inclou la dinamització del taller, la producció de les peces, l’enviament, les despeses de transport i les dietes)
4. Al Bosc (Dans la Forêt) (inclou la dinamització del taller, la producció de les peces, l’enviament, les despeses de transport i les dietes)
5. Recepta per a un Gegant o Phylum Fantasticum Gran (inclou la dinamització del taller, la producció de les peces, l’enviament, les despeses de transport i les dietes)

 

Més informació a produccio@tramoiacultura.cat

 

Descarregar fitxa en PDF

Category

Taller