Tast per a Vi-Bliòfils

Tast per a vi-bliòfils (públic adult)

 

Activitat de petit format pensada per un màxim de 25-30 persones, ja que el que es pretén és aconseguir un clima intimista i un espai còmode i agradable per gaudir de la degustació i de l’escolta literària. És tracta d’un tast de vins acompanyat de textos literaris. Una activitat per a qui els agrada degustar un bon vi i els qui saben assaborir un bon text literari. Un acte que es proposa conjuminar el plaer de la lectura amb el plaer de la degustació del vi.

 

L’activitat està dissenyada i executada per Màrius Fuertes (enòleg) i Clara Saperas (gestora cultural). Es proposa la descoberta i assaboriment d’una selecció molt acurada de vins, que s’acompanyen per diferents fragments de textos, novel·les, poesies o assaigs. Basat en una recerca literària i enològica conjunta, s’escenifica un diàleg subjectiu entre les evocacions que es desprenen de les lectures i les degustacions.

 

Es pretén posar en relació la capacitat evocativa que comparteixen tant la literatura com el vi. El gust, les textures, les aromes, els sabors… els trobarem, doncs, en les paraules. Un vi, doncs, que ens entrarà per les orelles i que ens permetrà gaudir d’una autèntica experiència sensorial i intel·lectual.

 

Edats: Públic adult
Número de participants: 12, 24 ò 36 persones
Durada: 90 minuts
Preu: Preu en funció del nombre de participants
A càrrec de: Màrius Fuertes i Clara Saperas

 

Descarregar fitxa en PDF

Category

Activitats de difusió literària