Terrabastall 2016 Terrabastall 2016 Terrabastall 2016 Terrabastall 2016 Terrabastall a la biblioteca 2015 Terrabastall a la biblioteca 2015 Terrabastall a la biblioteca 2015

Terrabastall a la biblioteca! Lectors a bord.

 

Disseny, producció i coordinació de la Jornada Terrabastall a la Biblioteca! Lectors a bord

 

Terrabastall a la biblioteca! Lectors a bord és una jornada entorn la lectura i la literatura per a infants, especialment dirigida a famílies amb nens i nenes des dels 0 fins als 12 anys.

 

S’ofereixen diferents activitats simultànies ubicades en diferents espais de la biblioteca on portem a terme la jornada. Les famílies i els infants poden escollir l’itinerari del seu viatge literari, a través de narracions de contestallers, teatre de petit format, espais de joc, etc. per a totes les franges d’edat. D’aquesta manera, s’exploren espais d’imaginació i experimentació, de gaudi, de joc i de vincle amb els llibres i la lectura, al mateix temps que despertarem el plaer de llegir i créixer compartint aventures literàries.

 

Des de fa dos anys, Tramoia ens hem ocupat del disseny, la producció i la coordinació de la jornada a la Biblioteca Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat. A tall d’exemple, adjuntem el programa de les dues jornades que hi hem organitzat.

Category

Serveis Culturals