Vi ver (Nico Roig i Josep Pedrals)

Vi ver (Nico Roig i Josep Pedrals)

Enginyosos, vibrants, gamberros, genials, Pedrals (Premi Ciutat de Barcelona 2018) i Roig (un dels músics més consistents de l’escena catalana) ens oferiran un espectacle polièdric on la música, el vi i la poesia s’entortolliguen en un espiral infinit.

La fórmula és senzilla: música, poesia i tast de vins en un espectacle triple, únic i, de ben segur, inoblidable.

 

Josep Pedrals es dedica des de 1997 a dur la poesia als escenaris, treballant sobretot la sonoritat i la fisicitat del vers.Ha actuat per Europa (Espanya, França, Itàlia, Bèlgica, Alemanya, Portugal, Sèrbia, Croàcia…), Àsia (Japó) i Amèrica (EUA, Mèxic, Brasil, Nicaragua, Guatemala…), comptant els recitals per milers, en tot tipus de festivals i cicles.

Ha estat premiat en diversos concursos de recitació, entre els quals l’internacional d’Osaka (2009) i el Premi Ciutat de Barcelona (2018)

 

Nico Roig  és guitarrista, cantant, compositor i lletrista. Va estudiar jazz i composició a Barcelona, i va continuar els estudis al Conservatori de Lieja. Posteriorment, va establir la seva residència a Brussel·les, on va tocar en grups com The Crappy Mini Band, Rabbit i Os Meus Shorts. En tornar a Barcelona, va enregistra el seu primer disc en solitari, Tonada del genoma humà(Amniòtic, 2011), on combinava les lletres inquietants amb un particular sentit de l’humor. El 2013 va publicar Les dones macabres i el 2016 el dic Vol. 71.

 

A càrrec de: Josep Pedrals i Nico Roig
Necessitats tècniques: Inerior o exterior. Equip de veus, taula auxiliar i 2 faristols.
Públic: Adult 
Participants: sense límit
Durada: 60 minuts, aproximadament

Preu: 750 € + IVA

Descarregar fitxa en PDF

Category

ACTIVITATS, Espectacles literaris