Àgora Infantil -
La Rambla

Institut de Cultura de Barcelona / Districte de Ciutat Vella / Foment de Ciutat

Des de l’Institut de Cultura de Barcelona, el Districte de Ciutat Vella i Foment de Ciutat se’ns va proposar participar a la dinamització de l’Àgora Infantil, un projecte de dinamització de l’espai públic al cor de La Rambla vinculat a un procés de transformació que la renovarà per mitjà d’actuacions culturals, socials i urbanístiques.

Des de Tramoia hem coordinat la programació d’aquest espai, juntament amb la Biblioteca Gòtic-Andreu Nin i la Línia Cultural Rambles, amb l’objectiu que la ciutadania recuperi aquest passeig convertint-lo en un equipament cultural a sostre descobert.
 

El projecte ha comptat amb companyies i espectacles familiars d’alta volada i petit format com ara El tresor pirata del a Cia. Marionetes Nòmades, una història trepidant i divertida d’un vell capità entestat a trobar un tresor en una illa deserta; Las cossas nostra, de la companyia de circ, malabars i acrobàcies Amelia i Kiki, l’espectacle Carrer del Mar de la Cia. Genovesa Narratives Teatrals. També hi ha hagut espai per la narració oral, amb Culs d'olla de la companyia Jordina Bosca, pel clown, amb Tot sol i núvol, amb Cia. Le Puant i per la poesia i la música amb l’espectacle Papallones, de Carles Cuberes.

Alguns dels nostres projectes ︎︎︎


︎  ︎ ︎