Podríem omplir aquest text d'anglicismes i expressions que sonen bé, i parlar de "brífings" i "impactes", de "workflows", "interdisciplinarietats" i "sinergies". 
Podríem explicar-vos que "dinamitzem projectes culturals", que “treballem per apropar públics i creadors" i que "prioritzem la creativitat i la interacció teixint complicitats".


Però hem decidit fer-ho més fàcil: a Tramoia estem convençudes que la literatura és per viure-la! És per això que dissenyem serveis i experiències culturals a mida per tal d'acostar-la i promoure-la al màxim de públic en els formats més diversos.

Si llisqueu pels nostres projectes hi trobareu: rutes literàries, homenatges a escriptores, activitats de foment i dinamització de la lectura, mediació, programacions artístiques, produccions d'esdeveniments i espectacles, residències creatives, consultoria... entre d'altres.


Els nostres valors són:
  • Proximitat: oferim un tracte proper, serveis a mida i metodologies de treball col·laboratiu
  • Innovació: apostem pels nous formats, el talent emergent i la hibridació de llenguatges i disciplines
  • Xarxa: teixim aliances amb entitats i agents del territori i prioritzem treballar amb aquells professionals i proveïdors que ens asseguren qualitat, confiança i unes bones pràctiques
  • Professionalitat: disposem d’una llarga trajectòria i coneixement del sector cultural en general i literari en particular 
  • Sostenibilitat: estudiem generar el mínim impacte mediambiental en les nostres pràctiques professionals
  • Cures: generem entorn de treball saludables i respectuosos per a tothom i incorporem la perspectiva de gènere i la discriminació positiva en favor de les dones i identitats dissidents tant pel que fa els continguts com els recursos humans.


Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎