Bibliocasals
Consorci de Biblioteques de l’Ajuntament de BarcelonaEls Bibliocasals són una programació lúdica i creativa al voltant de la promoció de la lectura per a infants i adolescents durant els mesos d’agost i setembre.

Des de Tramoia hem coordinat alguns dels vuit bibliocasals que s'organitzen a algunes biblioteques de Barcelona durant els mesos d'agost i setembre de 2020 i 2021.

Els nostres equips de monitors i monitores han treballat a les biblioteques Francesc Boix, Francesc Candel, Sant Pau - Santa Creu i Les Roquetes - Rafa Juncadella.

Aquesta proposta es promou des del Pla de Barris i el Consorci de Biblioteques de l’Ajuntament de Barcelona i vol per promoure el gust per la lectura des d’una vessant lúdica.

Per a la dinamització d’aquet projecte  hem comptat amb una pìla de col·laboradors i col·laboradores, que han nodrit les propostes diàries, i les setmanals obertes a la comunitat. 

Hem tingut el goig de comptar amb la Natàlia Oh! Contes, la Gina Clotet, en Dani Pulmón, els Aquafonia, en Santi Carcassona, la cia. Pea Green Boat, la cia. De Paper, els Freesound, l’entitat I-Biscotti entre molts altres.

Les activitats proposades als infants han tingut com a eix central el fanzine, l'àlbum il·lustrat i el llibre d'artista . A partir de la descoberta d'aquests, i d'espais de lectura compartida, diàriament els infants han realitzats  activitats al voltant del joc, la creativitat, la pràctica artística, i el foment de la curiositat.
Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎