La imatge del podcast és un quadre de Remedios Varo i pren el seu nom d’aquests versos de Joan Vinyoli: 

M'allunyo dels embruixos del ponent,
esvento les recances i les cendres
i de l'antiga troca tallo el fil.
Pasturen per la nit roques i cabres,
el riu encès es precipita al mar,
l'espai vermell s'omple de llamps com sabres;
domini màgic, regne sublunar

Notícia de VOTV sobre el podcast:  Escolta totes les recomanacions musicals dels convidats a la llista de reproducció de Domini màgic:


Domini màgic


Domini màgic és un podcast de converses literàries amb diferents escriptors i escriptores de la literatura catalana, conduït per Anna Ballbona i produït per Tramoia i Ràdio Granollers.

Cada quinze dies un nou convidat proposa recomanacions musicals i literàries a partir de les quals xerrar de la seva obra, el seu univers creatiu, les seves influències i moltes coses més. El format aposta per l'entrevista única, una conversa tranquil·la i pausada però també viva i amb un sentit de profunditat, fugint de la pressa i la urgència actuals. A través del diàleg l’oient pot aprofundir la seva visió del món literari de l’escriptor/a si n’és lector o encuriosir-se a llegir la seva obra per primera vegada.

Durant les primeres dues temporades han visitat Domini màgic els escriptors següents: Stefanie Kremser, Raül Garrigasait, Màrius Serra, Mita Casacuberta, Albert Pijuan, Marta Marín-Dòmine, Maria Sevilla, Joan-Lluís Lluís,  Irene Solà, Antoni Munné-Jordà, Maria Guasch, Carles Rebassa, Enric Sòria, Mar Bosch i Joan Todó, Sebastià Alzamora, Tina Vallés, Núria Perpinyà, Jaume Coll, Antoní Martí Monterde, Víctor Garcia Tur, Maria Callís, Manel Baixauli, Raquel Santanera... i els que vindran!

Domini màgic compta amb una subvenció de l’Institut Català de les Empreses Culturals i la col·laboració en la producció i la difusió de Ràdio Granollers.

Escolta els episodis de la segona temporada a Spotify:

Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎