La imatge del podcast és un quadre de Remedios Varo i pren el seu nom d’aquests versos de Joan Vinyoli: 

M'allunyo dels embruixos del ponent,
esvento les recances i les cendres
i de l'antiga troca tallo el fil.
Pasturen per la nit roques i cabres,
el riu encès es precipita al mar,
l'espai vermell s'omple de llamps com sabres;
domini màgic, regne sublunar

Notícia de VOTV sobre el podcast:  Escolta totes les recomanacions musicals dels convidats a la llista de reproducció de Domini màgic:


Domini màgic


Domini màgic és un podcast de converses literàries amb diferents escriptors i escriptores de la literatura catalana, conduït per Anna Ballbona i produït per Tramoia i Ràdio Granollers.

Cada quinze dies un nou convidat proposa recomanacions musicals i literàries a partir de les quals xerrar de la seva obra, el seu univers creatiu, les seves influències i moltes coses més. El format aposta per l'entrevista única, una conversa tranquil·la i pausada però també viva i amb un sentit de profunditat, fugint de la pressa i la urgència actuals. A través del diàleg l’oient pot aprofundir la seva visió del món literari de l’escriptor/a si n’és lector o encuriosir-se a llegir la seva obra per primera vegada.

Durant les seves dues temporades han visitat Domini màgic els escriptors següents: Stefanie Kremser, Raül Garrigasait, Màrius Serra, Mita Casacuberta, Albert Pijuan, Marta Marín-Dòmine, Maria Sevilla, Joan-Lluís Lluís,  Irene Solà, Antoni Munné-Jordà, Maria Guasch, Carles Rebassa, Enric Sòria, Mar Bosch i Joan Todó, Sebastià Alzamora, Tina Vallés, Núria Perpinyà, Jaume Coll, Antoní Martí Monterde, Víctor Garcia Tur, Maria Callís, Manel Baixauli, Raquel Santanera, Mireia Sallarès, Perejaume, Xènia Dyakonova, Eva Baltasar, Simona Škrabec, Maria Campillo, Ramon Solsona, Victoria Szpunberg, Julià de Jòdar, Antoni Clapés i  Josep Pedrals!

Domini màgic compta amb una subvenció de l’Institut Català de les Empreses Culturals i la col·laboració en la producció i la difusió de Ràdio Granollers.

Escolta els episodis de la segona temporada a Spotify:Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎