La Finestra
L’Espolsada


La Finestra neix de la complicitat absoluta i la passió compartida cap a la literatura que tenim amb l’Espolsada, una de les llibreries de referència del Vallès Oriental (i una de les nostres llibreries de capçalera).

La Finestra és un punt de trobada i un espai de formació i descoberta de llibres adreçat a mestres i persones interessades a utilitzar els àlbums il·lustrats en la seva pràctica professional, en el context educatiu amb joves i infants.

Donem eines i recursos per fomentar l’ús de la literatura i l’àlbum il·lustrat en les praxis educatives. A partir d’aquí, programem un seguit de sessions i trobades amb expertes en la matèria, per generar diàlegs, intercanvis d’idees i recomanacions pels participants. 


Per aquest projecte hem comptat amb la complicitat de diferents professionals del sector que han passat per La Finestra al llarg de les edicions que s’han celebrat: l’Anna Juan, la Glòria Gorchs, la Lara Reyes, la Marta Ardité i la Teresa Duran. La Finestra es va fent gran i es va nodrint cada any de noves col·laboracions.


Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎