La Finestra
L’Espolsada


Aquest projecte neix el 2018 de la complicitat absoluta i la passió compartida cap a la literatura que tenim amb l’Espolsada, una de les llibreries de referència del Vallès Oriental (i una de les nostres llibreries de capçalera).

La Finestra ha estat, durant cinc anys, un punt de trobada i un espai de formació i descoberta de llibres adreçat a mestres, professores i persones interessades a utilitzar els àlbums il·lustrats en la seva pràctica professional, en el context educatiu amb joves i infants. A partir d’un seguit de sessions i trobades amb expertes en la matèria, s’han generat diàlegs, intercanvis d’idees i recomanacions pels participants per a donar-los eines i recursos per fomentar l’ús de la literatura i l’àlbum il·lustrat en les praxis educatives.


Al 2023 hem completat la cinquena i última edició del projecte. Al llarg d’aquests 5 anys hem comptat amb la complicitat de diferents professionals del sector que han passat per La Finestra: l’Anna Juan, la Glòria Gorchs, la Lara Reyes, la Marta Ardite, la Teresa Duran, la Vanesa Amat, l’Agata Losantos, l’Emma Bosch, la Natàlia Oh contes!, en Marc Charles, en Marc Alabart i la Piu Martínez.


Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎