Aquesta edició Lectures en ruta fa cinc anys i us hem preparat una edició de celebració! 

A més de quatre caps de setmana de descoberta literària per diferents indrets del territori, farem una festa d’aniversari del programa programada per un equip de participants d’edicions passades. Així celebrarem la comunitat que s’ha anat creant entre els participants d’aquestes cinc edicions i gaudirem d’una vetllada literària dissenyada per vosaltres!

Les activitats dels caps de setmana seran a L’Escala, el Santuari del Miracle, Cal Rosal i Barcelona. Visitarem el poble de la gran Víctor Català, ens retirarem al Solsonès per tenir espai físic i mental per llegir i escriure molt ben acompanyades, visitarem la residència internacional del Konvent.0 per descobrir el Berguedà més underground i punki i farem el final de festa a Barcelona, amb d’altres iniciatives que també centralitzen, fan protagonistes i situen en totes les posicions de la cultura a la gent jove (o sigui, a vosaltres!). Tot això en quatre caps de setmana d’entre setembre i novembre que us permetran materialitzar i gaudir de l’experiència lectora i de tot el que envolta el fet de llegir!


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

A més quest any al Lectures en Ruta hi trobareu Maria Callís Cabrera, Enric Casasses, Carlota Gurt, Maria Sevilla, Raquel Santanera, Oriol Sauleda... I moltes més convidades del món literari!

REQUISITS

Tenir entre 18 i 25 anys.
Ser resident de Catalunya o altres territoris de parla catalana.
Omplir el formulari d’inscripció i la carta de motivació.
Tenir interès pels llibres i la lectura.

PREU I DESCOMPTES
Tarifa general: 250€

Inscripció matinera (abans del 31 de juliol) 15%: 212,50 €

Carnet Jove i Carnet de Biblioteques 10%: 225 €

Els descomptes no són acumulables.


El preu inclou:
  • Totes les activitats del programa
  • Desplaçaments interns durant el cap de setmana
  • Allotjament (nit de dissabte a diumenge), excepte el cap de setmana de Barcelona.
  • Àpats del cap de setmana (sopar dissabte, esmorzar i dinar diumenge), excepte el dinar del dissabte.

Cada participant s’haurà de fer càrrec dels seus viatges d’anada i tornada a la ubicació principal de cada cap de setmana, l’allotjament del cap de setmana de Barcelona i el dinar dels dissabtes.

L’organització es reserva el dret de modificar el programa per necessitats internes i/o bé per motius aliens a l'organització.


TERMINIS

Inscripcions: fins al 31 d’agost de 2022
Descompte per inscripció matinera: fins al 31 de juliol de 2022
Confirmació de l’acceptació: 5 de setembre de 2022


︎

Amb el suport de: 

Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎