Aquesta va ser l’edició de celebració dels cinc anys del Lectures en ruta.

A més de quatre caps de setmana de descoberta literària per diferents indrets del territori, vam fer una festa d’aniversari programada per un equip de participants d’edicions passades per tal de celebrar la comunitat que s’ha anat creant entre participants de les cinc edicions.

Les activitats dels caps de setmana es van dur a terme a L’Escala, el Santuari del Miracle, Cal Rosal i Barcelona. Vam visitar el poble de la gran Víctor Català, ens vam retirar al Solsonès per tenir espai físic i mental per llegir i escriure, vam visitar la residència internacional del Konvent.0 per descobrir el Berguedà més underground i punki i vam fer el final de festa a Barcelona, amb d’altres iniciatives que també centralitzen, fan protagonistes i situen en totes les posicions de la cultura a la gent jove (o sigui, a vosaltres!). Tot això en quatre caps de setmana d’entre setembre i novembre que ens van permetre materialitzar i gaudir de l’experiència lectora i de tot el que envolta el fet de llegir!


Acompanyades de Maria Callís Cabrera, Enric Casasses, Carlota Gurt, Maria Sevilla, Raquel Santanera, Oriol Sauleda... I moltes més convidades del món literari!


Vídeorecull dels 5 anys del Lectures en Ruta:︎ Més info del projecte
︎ Edició 2021
︎ Edició 2023

︎ Jornada Els oficis del llibre 2023


Amb el suport de: 

Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎