Aquesta edició Lectures en ruta fa cinc anys i us hem preparat una edició de celebració! 

A més de quatre caps de setmana de descoberta literària per diferents indrets del territori, farem una festa d’aniversari del programa programada per un equip de participants d’edicions passades. Així celebrarem la comunitat que s’ha anat creant entre els participants d’aquestes cinc edicions i gaudirem d’una vetllada literària dissenyada per vosaltres!

Les activitats dels caps de setmana seran a L’Escala, el Santuari del Miracle, Cal Rosal i Barcelona. Visitarem el poble de la gran Víctor Català, ens retirarem al Solsonès per tenir espai físic i mental per llegir i escriure molt ben acompanyades, visitarem la residència internacional del Konvent.0 per descobrir el Berguedà més underground i punki i farem el final de festa a Barcelona, amb d’altres iniciatives que també centralitzen, fan protagonistes i situen en totes les posicions de la cultura a la gent jove (o sigui, a vosaltres!). Tot això en quatre caps de setmana d’entre setembre i novembre que us permetran materialitzar i gaudir de l’experiència lectora i de tot el que envolta el fet de llegir!


A més aquest any al Lectures en Ruta hi trobareu Maria Callís Cabrera, Enric Casasses, Carlota Gurt, Maria Sevilla, Raquel Santanera, Oriol Sauleda... I moltes més convidades del món literari!


Vídeorecull dels 5 anys del Lectures en Ruta:
︎

Amb el suport de: 

Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎