Inscriu-te aquí al micro obert del recital del 13/4/24!

Consulta aquí tot l’històric dels recitals realitzats i la programació vigent.

Vídeos dels recitals del 2022

Vídeos dels recitals del 2023
Poesia als Parcs


Programa de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona.Des de Tramoia programem i coordinem el cicle de Poesia als parcs que organitza la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona des del 2015. Poesia i paisatge es donen la mà en aquest programa anual de recitals poèticomusicals que ens convida a conèixer el territori de la mà d’un collage de veus i versos divers i plural des de fa gairebé deu anys. 

A Poesia als Parcs hem omplert la cartoixa d’Escaladei amb les improvisacions lunars d’Oriol Sauleda i el piano de Xavier Vallverdú. Els versos d’Enric Casasses, o les cançons de Roger Mas han ressonat a Farrera, entre el Centre d’Art i Natura i l’Ermita d’Alendo. La mirada violeta de Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig ha pres el Castell de Montesquiu a través de Meritxell Gené i Aina Torres. Ens hem tancat amb deu poetes al Parc Natural del Montseny per fer brollar els versos i descriure aquest paratge, així ho va retratar l’Ester Xaragay. Hem recorregut el Montnegre amb Perejaume memorant al poeta Joan Brossa, i hem gaudit de la música de Carles Belda, Caïm Riba i tants altres músics d’alta volada que han acompanyat la poesia arreu.

 
En les dues darreres edicions hem establert una col·laboració amb el segell discogràfic The Indian Runners per tal que músics de les bandes que el conformen acompanyin els i les poetes. Així, hem comptat amb membres de Remei de Ca la Fresca, La Ludwig Band o Angeladorrrm. Dins la programació es cerca l’equilibri entre aquelles propostes més emergents de la poesia catalana i autores i autors de trajectòria consolidada.
 


Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎