Viatge literari a Torí


Del 3 al 6 d’octubre de 2024
Amb David Guzmán, Cristina Garcia Molina i Borja Bagunyà. 


Un viatge de quatre dies per a conèixer Torí a través de la literatura, de la mà de tres guies coneixedors de la ciutat i del seu pòsit cultural.

ACCEDEIX AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓDesprés de l’experiència de Trieste, Tramoia emprèn un segon viatge literari amb el mateix equip de guies: l’escriptora Cristina García Molina, l’escriptor i editor Borja Bagunyà i el periodista literari David Guzman, i repeteix també país de destí, marxem a Torí (Itàlia). 

Aquesta ciutat guarda moltes similituds amb Trieste: ambdues al nord, frontereres, grises, boiroses, nostàlgiques, literàries. Pavese, Salgari, Pirandello, Ginzburg, Calvino, entre d’altres escriptors i intel·lectuals del segle XX, hi van viure, hi van escriure, la van descriure i la van fer escenari de les seves obres.  Va ser un pol d’atracció per a molts escriptors al llarg del s. XX, ja que hi havia la seu de l’editorial Giulio Einaudi que tenia un fort posicionament polític contra el règim de Mussolini. Aquest fet va generar que fos perseguida pel dictador però, alhora, va esdevenir una de les editorials europees amb més prestigi.

El misteri envolta la ciutat, ja que, segurament com a conseqüència dels esdeveniments històrics que van trasbalsar la població europea al s. XX, també va ser escenari de la mort i el suïcidi d’alguns d’aquests autors, com ara Levi, Pavese o Salgari... i de fets tan estranys com la pèrdua de la parla de Nietzsche. 

Això i més coses que descobrirem! Una experiència dirigida a totes les persones amants de la literatura i la cultura i amb ganes de compartir en grup
 

Consulta’n els preus i tota la informació aquí

INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 27/6
Organització tècnica a càrrec de:
Trinkaria Tours SL
Agència de viatges amb llicència num. GC-1441 de la Generalitat de Catalunya
︎  ︎ ︎