Lectures en ruta 2021
   

Després de tres edicions i una pandèmia, la tornada del Lectures en Ruta havia de ser espectacular, per això al 2021 vam preparar una edició més ambiciosa. Amb més destinacions i més llunyanes (Hola, Mallorca!︎) i una escuderia de participants de primera línia.

Tot i les restriccions, el 2021 el Lectures en Ruta va tornar a la presencialitat amb un programa temàtic al voltant dels conceptes de marge i frontera.

Durant els cinc caps de setmana d'activitats al Pirineu, Reus i el Priorat, Mallorca, Portbou i Barcelona, les participants van trepitjar fronteres simbòliques, van esborrar fronteres físiques i van conèixer creadors que viuen als espais transfronterers tot parlant de perifèries i marges, de temàtiques límit, de gèneres i disciplines apàtrides, d'escriptures subversives, lletres feministes... una edició que va reivindicar la creativitat lluny del mainstream.


Els noms que ens van acompanyar Pilar Parcerisas, Montserrat Roig, Blai Bonet, Júlia Bertran, Martí Sales, Gabriel Ferrater, Míriam Cano, Bel Olid, QLIT, Walter Benjamin, Toni Gomila, Marta-Marín-Dòmine, Pep Coll, Manel Grávalos, Lluís Ruiz, Ivet Eroles, Sebastià Portell, Joan Carles Navarro, Núria Nia, Àgata Losantos i molts més…

︎ Info del projecte
︎ Edició 2022
︎ Edició 2023

︎ Jornada Els oficis del llibre 2023

Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎