Lectures en ruta 2021
   Després de tres edicions i una pandèmia, la tornada del Lectures en Ruta havia de ser espectacular, per això hem preparat l'edició més ambiciosa de la història del programa. Amb més destinacions i més llunyanes (Hola, Mallorca!︎) i una escuderia de participants de primera línia.

Tot i les restriccions, aquest 2021 el Lectures en Ruta tornarà a la presencialitat, i ho farà amb un programa temàtic al voltant dels conceptes de marge i frontera.

Durant els cinc caps de setmana d'activitats al Pirineu, Reus i el Priorat, Mallorca, Portbou i Barcelona, trepitjarem fronteres simbòliques i esborrarem fronteres físiques, i coneixerem els creadors que viuen als espais transfronterers.

Recorrerem els murs, però també ens fixarem en les escletxes i tot el que s'hi escola, allà on floreix l'esperança i la creativitat. I parlarem de perifèries i marges, de temàtiques límit, de gèneres i disciplines apàtrides, d'escriptures subversives, lletres feministes i també de creadors que reivindiquen sexualitats i maneres de viure alternatives.

Prepareu-vos per cinc caps de setmana plens de descoberta, fixant-nos en tot allò que hi ha als confins del sistema, en una edició que reivindicarà la creativitat lluny del mainstream.


Aquest any al Lectures en Ruta hi trobareu Pilar Parcerisas, Montserrat Roig, Blai Bonet, Júlia Bertran, Martí Sales, Gabriel Ferrater, Míriam Cano, Bel Olid, QLIT, Walter Benjamin, Toni Gomila, Marta-Marín-Dòmine, Pep Coll, Manel Grávalos, Lluís Ruiz, Ivet Eroles, Sebastià Portell, Joan Carles Navarro, Núria Nia, Àgata Losantos i molts més…

Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎