Lectures en ruta

INSCRIPCIONS TANCADES


N’han parlat a:
Lectures en Ruta és:

  • un programa de descoberta literària en 4 caps de setmana d’immersió en el sector literari de diferents indrets del territori
  • una experiència per posar en comú i compartir l’hàbit de la lectura, que és individual però també pot ser aglutinador
  • un espai on entrar en contacte directe amb els i les professionals i iniciatives que fan que existeixin els teus llibres preferits i aquells que encara has de descobrir
  • una oportunitat per a conèixer, conviure i fer xarxa amb gent de la teva edat amb gustos i inquietuds afins a les teves

Enguany, a més dels quatre caps de setmana d’immersió literària, el Lectures en Ruta també ha inclòs una jornada professional per a joves: Els oficis del llibre, celebrada el 26 de maig a la Biblioteca Gabriel García Márquez.

Les activitats dels caps de setmana seran a L’Escala, Calonge i Romanyà de la Selva, a Lleida i Aitona, a El Molar i Móra d’Ebre i a Barcelona.  
Visitarem espais importants en les vides de Víctor Català i Mercè Rodoreda, coneixarem projectes de llibreries arreu del territori, editors i editores que repensen quina és la tasca d’una editorial, fires del llibre independents i grans festivals literaris!

Travessarem els paisatges (camps, rius, muntanyes i ciutats!) que inspiren i generen literatura, coneixerem els projectes que en mantenen viva la vida cultural i dialogarem amb els creadors que els narren!

Dialogarem amb diversos professionals del sector (editors i editores, llibreters i llibreteres, dinamitzadors i dinamitzadores culturals, traductors i traductores, creadors i creadores...), passejarem pels llocs on fan la seva feina i els podreu preguntar tot el que us interessi!

Tot això en quatre caps de setmana d’entre setembre i octubre que us permetran materialitzar i gaudir de l’experiència lectora i de tot el que envolta el fet de llegir!


A més aquest any al Lectures en Ruta hi trobareu Mita Casacuberta, Irene Muñoz, L’Arannà, Gemma Garcia de la llibreria i editorial Vitel·la, les llibreries de Calonge Poble de Llibres i els seus llibreters i llibreteres, Alba Rost Bahí, llibreries de la ciutat de Lleida, Lo Crit, Fira del Llibre Crític, Teresa Ibars, Roser Vernet, Marta Ricart, Núria Estapé, Joan Todó, el Centre Quim Soler, el Festival Clàssics, Eloi Creus, Pau Sabaté, Casa Blackie i una travessa en caiac per l’Ebre!


REQUISITS
Tenir entre 18 i 30 anys.
Ser resident de Catalunya o els altres territoris de parla catalana. 
Omplir el formulari d’inscripció.
Tenir interès pels llibres, la lectura i el sector del llibre.


PREU
Tarifa general: 250

* El cost real del projecte és de 1.386,24 eur per persona. La inscripció a un preu assequible és possible gràcies a l'esforç de Tramoia i de les institucions que donen suport al projecte.

El preu inclou:

- Totes les activitats del programa
- Allotjament, excepte el cap de setmana de Barcelona.
- Àpats del cap de setmana, excepte el dinar del dissabte.

* Cada participant s’haurà de fer càrrec dels seus viatges i desplaçaments a les ubicacions de les activitats.

** Tramoia es reserva el dret de modificar el programa per necessitats internes i/o bé per motius aliens a l’organització.


DESCOMPTES
  • Inscripció matinera (abans del 25 de juliol) 10 %: 225,00 €
  • Carnet de biblioteques 5 %: 237,50 €

Els descomptes no són acumulables.


TERMINIS
Inscripcions fins al 31 d’agost del 2023 o exhaurir places.
Descompte d’inscripció matinera fins al 25 de juliol del 2023.
Confirmació de plaça fins al 5 de setembre del 2023.
Inici del programa el 15 de setembre del 2023.

Més informació a:


t.me/lecturesenruta

︎ @lecturesenruta

@lecturesenruta


Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎