Les activitats dels caps de setmana de la sisena edició del Lectures en ruta van tenir lloc a L’Escala, Calonge i Romanyà de la Selva, a Lleida i Aitona, a El Molar i Móra d’Ebre i a Barcelona. 
Es van visitar espais importants en les vides de Víctor Català i Mercè Rodoreda, es van donar a conèixer projectes de llibreries arreu del territori, editors i editores que repensen quina és la tasca d’una editorial, fires del llibre independents i grans festivals literaris!

Tot plegat, travessant els paisatges (camps, rius, muntanyes i ciutats!) que inspiren i generen literatura, coneixent els projectes que en mantenen viva la vida cultural i dialogant amb els creadors que els narren!


A més a més, en aquesta edició, a banda dels quatre caps de setmana d’immersió literària, el Lectures en Ruta també ha inclòs una jornada professional per a joves: Els oficis del llibre, celebrada el 26 de maig a la Biblioteca Gabriel García Márquez.

Les persones i projectes que hem conegut han estat Mita Casacuberta, Irene Muñoz, L’Arannà, Gemma Garcia de la llibreria i editorial Vitel·la, les llibreries de Calonge Poble de Llibres i els seus llibreters i llibreteres, Alba Rost Bahí, llibreries de la ciutat de Lleida, Lo Crit, Fira del Llibre Crític, Teresa Ibars, Roser Vernet, Marta Ricart, Núria Estapé, Joan Todó, el Centre Quim Soler, el Festival Clàssics, Eloi Creus, Pau Sabaté, Casa Blackie i una travessa en caiac per l’Ebre!

Més informació a:


t.me/lecturesenruta

︎ @lecturesenruta

@lecturesenruta


Alguns dels nostres projectes ︎︎︎
︎  ︎ ︎